Sfaturi pentru ingrijirea extensiilor

Home » Blog » Sfaturi pentru ingrijirea extensiilor
04 APR 2019

Dupa ce iti cumperi extensiile din par natural, e important sa stii si cum sa le intretii.  Pt a le asigura o viata lunga cand vine vorba de stralucire si densitate, este important sa stii ce produse profesionale sa folosesti. Mai jos iti vom prezenta cateva sfaturi legate de intretinerea acestora.

De ce este important sa ai grija de extensiile tale?
“Pot dauna parului tau natural si in timp se pot strica,” afirma stilist Rita Hazan in InStyle. Este important sa stii exact ce produse se folosesc la fiecare tip de extensie. “Uleiurile naturale din parul tau nu ajung la varfurile extensiilor,” a adaugat Monica Thorton, co-fondatoarea RPZL. “O ingrijire corespunzatoare consta din pieptanare zilnica, hidratare, si folosirea produselor cat mai naturale, nu cele chimicale.”

Cum ai grija de extensiile din par natural?
Conform RPZL, este critic sa speli extensiile naturale doar cu  sampoane fara sulf si fara parabeni. RPZL nu recomanda apa cu clor (piscina, strand). Sa fim realisti, acest lucru e foarte greu vara, asa ca noi recomandam ca parul sa fie prins intr-un coc, sa aibe vcat mai putin contact cu apa din piscina.

Aditional, e de preferat sa evitati mersul la culcare cu parul ud (ideal ar fi o coada impletita pe parul uscat peste noapte) .

Este vreo diferenta intre ingrijirea extensiilor Clip In si celelalte tipuri de extensii?
Raspunsul este DA. "Extensiile clip-in sunt temporare, deci nu ar trebui spalate si uscate asa des." .Cand vine vorba de extensii microring sau nanoring, este estential sa fie spalate mai frecvent. "Extensiile permanente sunt facute sa reziste intre 6 saptamani si 3 luni. Asada, trebuie sa respecti intr-u totul indicatiile date de stilist atunci cand pleci de la salon. "

 

NEWSLETTER
Suport & Comenzi
 
Informații clienți
Facebook Instagram
© Copyright 2020 WOW HAIR. Toate drepturile rezervate , Web design by Royalty