Coadă Șaten #8

Coadă Șaten #8

 
 

- Cozile de par sunt din par natural Vietnamez
- La baza au un clips care se fixeaza in par si bentita pentru a lega coada imprejur
- Cozile au 150 gr, 65 cm, varfurile fiind pline, nu filate

 

 

Sunt extensii temporare, le veți purta de câte ori vi le aplicați. Se aplică de către specialist sau le puteți aplica singure acasă. Pentru aplicarea cozii, e nevoie să vă prindeți părul dvs. într-o coadă. Luați coada de păr(extensia) și o atașați în coada dvs., fixând clipsul cozii în păr. Pentru o rezistență mai bună, înfășurați bentița în jurul cozii dvs., la fel ca atunci când vă prindeți părul.

 

Îngrijirea cozilor de păr se poate face acasă sau în salon. Extensiile se spală, coafează, întind cu placa sau ondulează la fel ca și părul dvs. Le puteți vopsi, însă nu este recomandat să le decolorați! Deoarece extensiile NU au rădăcină proprie, trebuie să le hidratați folosind balsam și măști. Pieptănarea se face începând de jos: vârfuri-mijloc-bază, cu o perie care nu agață părul.

 

Ca și părul natural, extensiile în culori deschise se degradează în timp mai rapid(cu întreținere corespunzătoare vor ține și 10 luni), iar extensiile în culori închise sunt mai rezistente(pot rezista chiar și 1 an jumătate!).

 
 
 
Preț:
650 Lei
Alegeti varianta
 
Blog
Cum sa avem grija de parul nostru la inceput de primavara?
03 APR 2019
NEWSLETTER
Suport & Comenzi
 
Informații clienți
Facebook Instagram
© Copyright 2020 WOW HAIR. Toate drepturile rezervate , Web design by Royalty