Extensii keratină blond deschis #613

Extensii keratină blond deschis #613

 
 

Sunt modelul tip “unghie”, cu keratina în formă curbată. Le puteți purta pănă în 3 luni! NU se recomandă nici un tip de extensii să fie ținute în păr mai mult de 3luni, dacă vă gândiți și la sănătatea părului dvs. Extensiile cu keratină NU sunt făcute pentru a fi refolosite, însă, prin improvizație, specialistul vi le poate reaplica, la cerere.

 

Îngrijirea extensiilor cu keratină se poate face acasă sau în salon. Extensiile se spală, coafează, întind cu placa sau ondulează la fel ca și părul dvs. Le puteți vopsi, însă nu este recomandat să le decolorați! Deoarece extensiile NU au rădăcină proprie, trebuie să le hidratați folosind balsam și măști. Pieptănarea se face începând de jos: vârfuri-mijloc-bază, cu o perie care nu agață părul.

 

Se îndepărtează de către specialist. Recomandăm să nu încercați acasă! Se folosește o soluție specială pentru îndepărtare.

 

NU sunt recomandate dacă părul dvs. este slab, afectat de decolorări/vopsiri! Refolosirea extensiilor cu keratină se face prin improvizație.

 

Ca și părul natural, extensiile în culori deschise se degradează în timp mai rapid(cu întreținere corespunzătoare vor ține și 10 luni), iar extensiile în culori închise sunt mai rezistente(pot rezista chiar și 1 an jumătate!).

 
 
 
Preț:
125 Lei
Alegeti varianta
 
Blog
Cum sa avem grija de parul nostru la inceput de primavara?
03 APR 2019
NEWSLETTER
Suport & Comenzi
 
Informații clienți
Facebook Instagram
© Copyright 2020 WOW HAIR. Toate drepturile rezervate , Web design by Royalty